Over

Leuk dat je Green Grass Studios gevonden hebt! Wie is werkzaam in deze studio? Dat ben ik, Ilona, creatief, positief en een beetje chaotisch.
Mijn Green Grass Studios is ontstaan uit de activiteiten rondom mijn blog I Love Green Grass.

Ik maak graag gebruik van verschillende tools, daarom kun je naast handgemaakte mutsen (binnenkort) ook digitale prints kopen. In mijn studio is er altijd activiteit en ik maak graag iets waar jij blij van wordt. Dus stuur me een berichtje als je bijvoorbeeld een muts wilt hebben in een andere maat, of een speciaal vormgegeven poster, kaart of advertentie. Ik hou wel van een uitdaging.

In de Green Gass Studios is groen de leidende kleur. Ik maak gebruik van wol van ‘blije schapen’ (welke prijziger is, maar minder kost) en probeer ook met betrekking tot verpakkingen, zoveel mogelijk te recyclen. Daarnaast zijn de geldzaken geregeld bij de Triodos bank, een onafhankelijke, duurzame bank.

Om een idee te krijgen van mijn werk: een portfolio van mijn grafische werk kun je vinden op www.ilonah.nl en op mijn blog ilovegreengrass.net deel ik onder andere mijn creatieve uitspattingen.

Heb je vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact met mij op te nemen via studios@ilovegreengrass.net